Confesiune emoţionantă a lui Novak Djokovici despre credinţă. Cum a revenit în elită după multe momente nefaste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici a revenit în prim plan câştigând ultimele două turnee de Grand Slam şi urcând pe locul trei în clasamantul ATP.

Sârbul, care a depăşit 119 milioane de dolari câştigaţi din tenis, şi are în palmares 14 trofee de Grand Slam, a postat un mesaj emoţionant pe instagram, în care vorbeşte despre credinţă. 

" Înainte de a împărtăşi cu voi gândurile mele cele mai intime, vreau să vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul vostru la fel de intense în perioadele grele, la fel ca în cele bune. Acestea înseamnă enorm pentru mine şi ştiu că nu v-a fost uşor să-mi staţi aproape când lucrurile erau nesigure. Aşa că, mulţumesc!

INCREDIBIL este felul în care este explicat de obicei succesul ieşit din comun. Pentru mine acest cuvânt neagă cea mai puternică emoţie pe care o poate avea cineva: CREDINŢA. În tot acest timp, credinţa m-a împins în momentele de îndoială, durere, nesiguranţă. Eram blocat într-un anumit punct şi copleşit de o mulţime de informaţii. Iar rezultatele întârziau să apară. Toţi îmi ofereau opinii şi sfaturi legat de ce trebuia să fac şi explicaţii despre ce mi se întâmpla. Nu pot spune că nu le-am auzit pe toate. Le-am ascultat. Şi astfel uneori eram confuz.

Dar un lucru m-a determinat să continui. Credinţa în aptitudinile mele, în talentul şi în rezistenţa mea. Credinţa că ce fac îmi este hărăzit.

Concluzia trasă după aceste ultime luni fantastice a fost că INCREDIBIL nu există. Limitele nu există. Ce vezi în mintea ta poţi realiza în viaţă. Atunci când te prezinţi curajos, cu încredere şi credinţă, eşti deja un învingător, în ciuda rezultatelor de moment. Caracterul tău prevalează şi îţi formezi obiceiurile, iar acestea te aduc cu un pas mai aproape de ţintele tale.

Aşa că, prieteni, acceptaţi adversitatea şi credeţi în puterea credinţei… vă poate duce oricât de departe" 

 Sursa: tenisite.info

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite