Conducerea lui Rapid, resemnată: „Am făcut o adresă oficială la FRF pentru înscrierea în Liga a II-a“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei doi acţionari ai clubului Rapid, Nicolae Cristescu a declarat că a solicitat Federaţiei Române de Fotbal printr-o cerere oficială înscrierea în sezonul 2013/2014 de Liga a II-a. Cu toate că termenul limită era pe 15 iulie, cel mai probabil echipa va fi accceptată, fiind vorba de hotărârea unui tribunal (TAS).

„Am făcut adresă oficială la FRF pentru a ne înscrie în Liga a II-a şi probabil că vor accepta, deşi termenul de 15 iulie a trecut. Chiar este o problemă asta, pentru că am vorbit cu avocaţii şi am înţeles că toate echipele cu care vom juca în Liga a II-a pot să conteste faptul că ne-am înscris după termenul limită de 15 iulie. Dânşii, de la FRF, ne-au spus că data de ieri când am trimis hârtia este legală, dar ce încredere să mai am eu? E incredibil ce se întâmplă, chiar că nu mă gândeam că vom ajunge într-o situaţie atât de critică, ghilotina a fost în permanenţă deasupra noastră şi acum efectiv ne-au decapitat“, a declarat Nicolae Cristescu potrivit Mediafax.

Miercuri după-amiază, peste 30 de suporteri ai Rapidului au declarat o măsură extremă, aceştia hotărând să intre în greva foamei până conducerile LPF şi FRF îşi vor prezenta demisiile. Acţionarul giuleştean a comentat protestul fanilor: „Este o măsură extremă, probabil le-a ajuns şi suporterilor cuţitul la os. Este o mare nedreptate, poate cea mai mare din istoria fotbalului românesc. O măsură abuzivă care poate afecta orice echipă, un precedent foarte periculos. Sunt multe echipe ale căror suporteri şi-au manifestat dorinţa de a intra în greva foamei alături de fanii rapidişti şi mă tem că această situaţia va scăpa de sub control. Eu nu vreau răul nimănui. Vreau să se îndrepte răul pe care ni l-au făcut. Din păcate, cred că această grevă nu va rezolva nimic. Toate protestele pe care le-am făcut noi suporterii rapidişti în trecut le-am făcut degeaba“.
Protestatarii şi-au inslatat un cort lângă terenul de joc al stadionului din Giuleşti şi s-au prezentat cu o serie de bannere: „Dincolo de Rapid nu există viaţă“, „Mereu ne-aţi lovit, inimile noastre rămân lângă Rapid“, „Ne-aţi plimbat din A în B să vă faceţi poftele“, „Chiar de inima ne doare, rapidişti în continuare“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Suporterii lui Rapid sunt în greva foamei până conducerea FRF şi LPF demisionează, iar Mircea Sandu se disculpă. Cum vede situaţia „Naşul“

Explicaţii în al 12-lea ceas. Mircea Sandu: „Nici Rapid, nici Chiajna nu ar trebui să fie în Liga I“. Dezvăluiri despre meciul de baraj care a fost anulat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite