Concordia a învins Ceahlăul şi a urcat trei locuri în clasament. Arbitrul a eliminat de pe teren trei jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concordia Chiajna a câştigat meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, disputat vineri, pe teren propriu şi încheiat cu 2-0. Meciul a fost cel care a deschis etapa cu numărul XXVI din Liga I.

Ambele goluri ale gazdelor au purtat semnătura lui Tiberiu Serendiuc: prima dată a primit o pasă cu capul de la Welington şi a tras la vinclu, pe colţul scurt (34'), după care a primit o pasă de la acelaşi fotbalist şi a finalizat la colţul lung (81'). Oaspeţii au încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Gabriel Cânu şi Andrei Dumitraş au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene. Şi echipa antrenată de Marius Şumudică a prins finalul cu un om în minus, după ce Neluţ Roşu a părăsit terenul (87') din acelaşi motiv ca adversarii săi.

Concordia ocupă locul opt în primul eşalon românesc, având un bilanţ de nouă victorii, şapte remize şi 10 înfrângeri, iar etapa viitoare va întâlni Astra Giurgiu, în deplasare. De cealaltă parte, Ceahlăul Piatra Neamţ se află pe a 10-a poziţie, cu opt meciuri câştigate, nouă egaluri şi nouă partide pierdute, iar următorul adversar va fi Dinamo Bucureşti, acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Răzvan Lucescu îi prevede lui Ianis Zicu o revenire spectaculoasă. Argumentele tehnicianul român

Concordia i-a găsit înlocuitor lui Ionuţ Chirilă. Şumudică vine să salveze Chiajna de la retrogradare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite