Concluzie de necrezut după România - Spania: „N-a fost mare diferenţă între noi şi ele“. Explicaţiile tactice ale eşecului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costică Buceschi
Costică Buceschi

Tricolorele au cedat la opt goluri diferenţă şi au avut şi o perioadă de 14 minute consecutive în care n-au marcat. Cu toate acestea, una dintre jucătoare a lăsat senzaţia că a văzut alt meci.

România a pierdut în faţa Spaniei, scor 18-26, la capătul unui meci catastrofal pe care „Adevărul“ vi l-a oferit aici.

Fostul selecţioner, Gheorghe Tadici, l-a indicat pe Tomas Ryde drept principalul vinovat pentru acest eşec, însă suedezul nu s-a apărat, preferând să-l delege pe Costică Buceschi la interviul de după meci de la Dolce Sport.

„N-am reuşit să găsim soluţii la apărarea agresivă asupra Cristinei Neagu. Oricum, punctul slab a fost apărarea, nu atacul“, şi-a început Buceschi discursul, omiţând, totuşi, faptul că România a înscris doar şase goluri în repriza a doua!

„Am condus, am fost egalaţi, am intrat la pauză cu un handicap de un gol, dar în repriza a doua am jucat primele 15 minute dezordonat, fără tactică. Asta deşi noi am vorbit la pauză ce trebuie să facem. Noi n-am putut da goluri, dar am luat goluri uşoare pe zona centrală. Nu ne-am apărat agresiv şi ăsta a fost punctul slab de la început“, a adăugat secundul naţionalei.

Concluzia şocantă a serii a fost oferită de Gabriella Szucs: „N-a fost o diferenţă atât de mare între noi şi Spania. Sunt foarte supărată şi tristă după acest meci. Am început bine, dar n-am continuat aşa. Trebuie să fim mai unite şi să nu mai facem atâtea greşeli“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite