Complicaţii în cazul trupului fostului fotbalist de la Steaua, care a decedat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Maicon Pereira de Oliveira, fost fotbalist la Steaua şi la Şahtior Doneţk, a murit într-un accident rutier în weekendul trecut, apropiaţii acestuia au întâmpinat dificultăţi suplimentare.

Situaţia delicată este amplificată de faptul că trupul fotbalistului va putea ajunge în Brazilia abia peste două săptămâni, notează „Fanatik“. Preşedintele clubului Şahtior Doneţk, unde Maicon era legitimat, a comentat situaţia: „Sunt multe acte care trebuie întocmite. Trebuie să trecem pe la consulate, pe la ambasadă şi acest lucru va dura. Am mai avut un caz asemănător şi a durat cam două săptămâni şi jumătate. Vom vedea dacă acum se vor puta urgenta lucrurile“, a declarat Sergei Palkin.

Celălalt şofer implicat în accident, în vârstă de 29 de ani, a suferit multe traumatisme şi fracturi, însă a scăpat cu viaţă şi va fi ajutat de oficialii clubului din Ucraina: „Probabil că vom plăti noi toate costurile spitalizării. Slavă Domnului că viaţa lui nu este în pericol. Dacă va avea nevoie de operaţie îl vom ajuta, iar apoi vom proceda la fel dacă are nevoie de recuperare“.
Potrivit primelor cercetări făcute de poliţie, principala cauză a accidentului a fost asfaltul alunecos, care l-a făcut pe Maicon să piardă controlul volanului. Acest lucru, alături de alte circumstanţe (brazilianul ar fi condus cu 120km/oră, la ora patru dimineaţa), au dus la un impact mortal.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Un fost jucător de la Steaua a murit într-un accident de maşină

Mircea Lucescu despre decesul lui Maicon, fost fotbalist la Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite