Comisia de Disciplină a FRF decide luni dacă Rapid poate rămâne în Liga I. Lichidatorul judiciar susţine că actele depuse de Moraru n-au nicio valoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rapid Bucureşti, un club care a împlinit deja 93 de ani
Rapid Bucureşti, un club care a împlinit deja 93 de ani

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal va decide luni dacă echipa Rapid Bucureşti va rămâne în Liga I, a declarat, vineri, preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea.

"Luni se va întruni Comisia de Disciplină care va stabili soarta Rapidului", a dezvăluit Prunea la finalul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. "Rapid merită să rămână în Liga I. Nu e clar, eu cred că atunci când declari insolvenţa, trebuie să să dispari şi să revii când eşti societate curată", a declarat Prunea.

Joi dimineaţă, echipa Rapid Bucureşti a fost exclusă din ediţia 2016-2017 a Ligii I, iar locul său a fost luat de formaţia ACS Poli Timişoara, care retrogradase la finalul sezonului precedent. Tot joi, LPF a trimis cazul spre judecare Comisiei de Disciplină a FRF. 

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, miercuri, pentru 24 august, judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executării silite, solicitată de mai multe firme şi persoane.

Prunea a menţionat totodată că regula impusă de Răzvan Burleanu, referitoare la obligativitatea echipelor de a avea în teren, începând cu noul sezon, un fotbalist sub 21 de ani, a rămas în picioare. "A rămas această regulă, Liga Profesionistă de Fotbal va acţiona hotărârea în instanţă. Convenţia dintre FRF şi LPF privind noul sezon a fost semnată, dar în aceleaşi condiţii ca în anii trecuţi", a precizat fostul internaţional. Lichidatorul judiciar al clubului, Aurel Brihac, a notificat însă vineri LPF şi FRF că documentele depuse de acţionarul minoritar Răzvan Căprăroiu sunt nule. ProSport a obţinut corespondenţa lichidatorului judiciar cu LPF şi FRF. Aurel Brihac avertizează cele două instituţii că niciun element din cererea de înscriere în Liga I depusă ieri de Căprăroiu nu este real: echipa n-are antrenor, jucători, contract pentru stadion şi cu firma de pază etc.

brihac
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite