Comentator Pro TV, pus la zid: „Nu mai există nicăieri în lume o astfel de situaţie jenantă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acum câteva luni, unul dintre foştii angajaţi ai postului s-a dus la Federaţia Română de Fotbal în baza unui contract pe termen limitat care, între timp, a expirat.

Partida România – Norvegia a fost comentată, marţi seară, de cuplul Costi Mocanu – Felix Drăghici. Iar asta în condiţiile în care nici unul dintre ei nu mai lucrează la Pro TV!

Această situaţie bizară a fost criticată de directorul „Gazetei Sporturilor“, Ovidiu Ioaniţoaia, printr-un editorial publicat la o zi după meci.

„Surprinzător, în minutul 78, la 1-0 pentru România, Contra a decis să-l schimbe pe „american” (n.r. – Alex Mitriţă) şi l-a înlocuit cu Nistor. Greu de înţeles, dacă nu imposibil, mişcarea, deoarece Alex trăgea după el întreaga formaţie. Îi oferea exemplu, ritm şi curaj. Scoţându-l pe Mitriţă, selecţionerul le-a făcut pe plac, involuntar, comentatorilor Pro TV, care constataseră ei, pe ce criteriu?!, că Mitriţă a alergat destul şi e epuizat! Pregătiţi şi simpatici cei doi, Mocanu şi Drăghici, doar că unul dintre ei e legat contractual de FRF şi, ca atare, obligat să-i lustruiască imaginea. S-o laude, s-o tămâieze. Nu mai există nicăieri în lume situaţia jenantă ca meciurile reprezentativei să fie comentate de cineva care ia bani, fie şi indirect, prin firmă, de la federaţia ce patronează echipa respectivă!“, a scris Ioaniţoaia. 

UPDATE - Costi Mocanu, cel vizat de editorialul publicat de Ovidiu Ioaniţoaia, a ţinut să precizeze că, în ciuda celor scrie de directorul Gazetei Sporturilor, el nu mai lucrează la Federaţia Română de Fotbal: „Eu nu am plecat de la Pro TV la FRF. Am plecat de la Pro TV. Punct. Am semnat un contract, limitat în timp, cu FRF. Acest contract a expirat acum 2 luni şi am decis sa nu îl prelungesc“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite