Comandantul de poliţie şi partenera sa, care au fost ucişi luni, omagiaţi la meciul Franţa - Albania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turnul Eiffel din Paris Franţa este luminat în culorile unui curcubeu în onoarea victimelor ucise în clubul gay Pulse din Orlando Oamenii au adus bannere steaguri şi lumânări la Place Trocadero FOTO AP / Martin Meissner

Comandantul de poliţie Jean-Baptiste Salvaing şi partenera sa, Jessica Schneider, de asemenea angajată a Ministerului de Interne, ucişi în urmă cu două zile în Magnanville, au fost omagiaţi, miercuri seară, la meciul Franţa - Albania, de la Euro-2016.

Înainte de startul jocului, cele două echipe s-au strâns la mijlocul terenului în semn de omagiu şi întreg stadionul a aplaudat.

Jean-Baptiste Salvaing (42 de ani) şi Jessica Schneider (36 de ani) au fost înjunghiaţi mortal de un presupus jihadist, luni seară, în suburbia pariziană Magnanville. Ucigaşul, Larossi Abballa, a reuşit să-şi ducă planul terorist la capăt deşi era pe lista persoanelor supravegheate de serviciile secrete şi a fost condamnat anterior la trei ani de închisoare pentru apartenenţa la o celulă jihadistă, care s-a alăturat extremiştilor pakistanezi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite