Colţescu, răzbunat de românii din Turcia: Alibec şi Petrescu au distrus Istanbul BB VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Turciei, care a creat scandalul artificial de la finalul anului trecut, jucând rolul victimei în partida cu PSG, a suferit o înfrângere categorică, astăzi, în Superligă.

Istanbul Başakşehir are coşmaruri cu românii! Anul trecut, a fost învinsă cu 5-1 de PSG la capătul unei partide care a început, marţi seară, cu o brigadă românească pe teren şi s-a încheiat, după 24 de ore, cu nişte arbitri olandezi!

Atunci, trupa pregătită de Okan Buruk a declanşat un scandal colosal, acuzând românii de rasism, deşi primii care au jignit au fost cei de pe banca turcilor, care au spus că românii sunt „gypsy“. Acest scandal a trecut, dar problemele celor de la Istanbul Başakşehir în acest sezon rămân. Şi se agravează! Campioana Turciei ocupă doar locul 12 în Superligă, după 19 etape. Iar astăzi a mai suferit o înfrângere, în faţa celor de la Kayserispor, scor 0-2.

În al doilea meci al lui Dan Petrescu pe banca gazdelor, cu Săpunaru şi Alibec în primul „11“, Kayserispor a obţinut o victorie mare, prin golurile înscrise de Alibec (42, 77). Au fost primele reuşite pentru atacantul român de când a ajuns în Turcia, în luna octombrie.

Săpunaru a fost integralist la Kayserispor şi a primit un avertisment, în minutul 90+2, în timp ce Alibec a jucat până în minutul 79, când a părăsit terenul, accidentat.

Rezultatul a ridicat Kayerispor pe locul 17 din 21, cu 19 puncte strânse din 19 partide. Echipa lui Dan Petrescu e acum la egalitate de puncte cu formaţia aflată pe locul 18, primul care duce în liga secundă.

VEZI GOLURILE MARCATE DE DENIS ALIBEC

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite