Colţescu, dărâmat: Prima sa reacţie după ce a fost acuzat de rasism

Colţescu, dărâmat: Prima sa reacţie după ce a fost acuzat de rasism

Sebastian Colţescu (43 de ani) a declanşat un scandal colosal cu care a „reuşit“ să umbrească toate meciurile de marţi seară din Liga Campionilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Planeta fotbalului pare că s-a oprit pe loc după ce Sebastian Colţescu a folosit apelativul „negru“ pentru a-l descrie pe Pierre Webo, fost fotbalist camerunez, acum în stafful clubului Istanbul Başakşehir.
 
De aici a plecat scandalul care a dus la oprirea definitivă a partidei PSG - Istanbul Başakşehir, după numai 14 minute. UEFA a anunţat că partida se va relua diseară (ora 19.55), fără brigada din România formată din Ovidiu Haţegan (central), Sebastian Gheorghe (asistenţi) şi Sebastian Colţescu (rezervă). 
 
În această dimineaţă, pe un cont de Twitter care i-ar aparţine lui Sebastian Colţescu a apărut o reacţie scurtă. Contul nu este certificat de Twitter şi are doar 51 de abonaţi.
 
„Îmi cer scuze pentru această neînţelegere. Nu am avut intenţia de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect şi pot fi înţeleşi greşit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veţi înţelege“, a scris centralul din Craiova.
 
CITEŞTE ŞI:
 


 
 
Sociologul Gelu Duminică dă verdictul: „Colţescu, rasism inconştient. S-a sinucis profesional“
 
 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările