CM 2014. VIDEO Scene incredibile pe „Maracana“. Centrul de presă, devastat de suporterii chilieni! Trimisul special al „Adevărul“, detalii exclusive

CM 2014. VIDEO Scene incredibile pe „Maracana“. Centrul de presă, devastat de suporterii chilieni! Trimisul special al „Adevărul“, detalii exclusive

Imagine din timpul incidentelor

Partida dintre Spania şi Chile care s-a jucat miercuri seară, de la ora 22.00, pe arena „Maracana“, din Rio de Janeiro, a debutat cu scene incredibile, după ce peste 100 de fani chilieni, fără bilete, au încercat să pătrundă pe stadion prin cadrul zonei presei. La faţa locului a fost prezent şi corespondentul „Adevărul“, Amir Kiarash, care a oferit amănunte în exclusivitate pentru România.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Vreo 100-200 de fani chilieni au atacat centrul de presă. Au crezut că pe aici se poate intra pe stadion. Au început să alerge prin centrul de presă, au devastat tot ce le-a ieşit în cale, au dărâmat, efectiv, pereţii, au spart plasmele, au călcat totul în picioare. N-au avut nicio problemă, nu era niciun om de la pază. Când au văzut că nu pot intra pe stadion de aici, au atacat ziaristii care îi filmau. A fost groaznic. Am crezut că ne vor omorî, cădeau cameramanii în jurul meu ca popicele“, ne-a transmis Amir Kiarash. 
 
Pe arena din „Maracana“, de la Rio de Janeiro, au fost prezenţi în jur de 40.000 de fani chilieni. 
 
Acest stadion va găzdui şi finala CM 2014, pe 13 iulie. 
 
 

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările