CM 2014. Uruguayenii n-au fost lăsaţi cu desertul de acasă. Brazilienii le-au oprit 39 de kilograme de cremă de caramel

CM 2014. Uruguayenii n-au fost lăsaţi cu desertul de acasă. Brazilienii le-au oprit 39 de kilograme de cremă de caramel

Uruguay va întâlni azi, de la ora 22.00 (TVR 1) Anglia într-un meci decisiv, ambele echipe venind după câte o înfrângere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sud-americanii au pierdut surprinzător primul meci, în faţa naţionalei Costa Rica, care a învins trupa lui Forlan şi Lugano, văzută ca una dintre forţele turneului, cu 3-1. De aici au pornit mai multe scenarii şi mai mulţi suporteri, dar şi cei din staff, cred că autorităţiile braziliene sunt de vină. 

Concret, când delegaţia uruguayiană a aterizat pe Aeroportul Internaţional Confins din Belo Horizonte, cei de la vamă nu i-au lăsat să treacă cu bagajele în care se aflau 39 de kilograme de cremă de caramel. 

Crema respectivă conţine zahăr, vanilie şi lapte, ultimul fiind un produs pe care nu ai voie să-l introduci în ţară fără o documentaţie specială. Fotbaliştii au fost trişti la aflarea veştii, întrucât consumă crema respectivă la fiecare mic dejun şi nu-şi puteau închipui un turneu final fără caramel.

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările