CM 2014. Cupa Mondială s-a încheiat pentru Eto'o: „Am nevoie de pauză!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru Samuel Eto'o Mondialul din Brazilia s-a terminat
Pentru Samuel Eto'o Mondialul din Brazilia s-a terminat

Din cauza unei accidentări la genunchi, care a recidivat în partida disputată de Camerun contra Mexicului, atacantul Samuel Eto'o (33 ani) nu va mai putea juca la această ediţie a Cupei Mondiale.

Atacantul camerunez Samuel Eto'o, legitimat la Chelsea Londra, are probleme de sănătate din cauza cărora nu va mai putea juca în următoarele două partide pe care Camerunul le mai are de disputat la Campionatul Mondial. Astfel, o accidentare mai veche la genunchi a recidivat în partida cu Mexic, din faza grupelor, motiv pentru care Eto'o a devenit inapt şi va avea nevoie de pauză pentru recuperare.

CM 2014. Capitanul Camerunului s-a accidentat la Mondiale şi poate rata tot turneul final

"Doctorii au confirmat, cel mai probabil nu voi putea juca! Am avut dureri din minutul 10 în partida cu Mexic, m-am ambiţionat şi am terminat în picioare. Acum am ajuns la concluzia că am nevoie de pauză, nu pot să zic că nu sunt frustrat!", a precizat camerunezul pentru presa din ţara sa. 

Cum a trăit brazilianul Eric meciul naţionalei sale, în casa lui de la Rio de Janeiro

În prima partidă de la turneul final, Camerunul a pierdut la limită, scor 0-1, partida cu Mexic. Naţionala africană mai are de jucat cu Brazilia şi Croaţia, şansele de calificare în optimi fiind foarte mici.

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite