CM 2014. Portarul fără frică îşi caută echipă. Cântăreaţa Thalia îl vrea de bărbat pe mexicanul Guillermo Ochoa

CM 2014. Portarul fără frică îşi caută echipă. Cântăreaţa Thalia îl vrea de bărbat pe mexicanul Guillermo Ochoa

Ochoa a închis poarta Mexicului

Mexicanul Ochoa a făcut meciul vieţii în partida cu Brazilia, dar nu ştie unde va juca sezonul viitor, deoarece Ajaccio l-a pus pe liber.

Ştiri pe aceeaşi temă

Brazilia – Mexic s-a terminat 0-0 şi pentru că portarul aztecilor, Guillermo Ochoa a avut o prestaţie fabuloasă. „A fost cel mai bun meci al vieţii mele”, a declarat goal-keeperul de 28 de ani, aflat la a treia Cupă Mondială. El n-a apărat însă nici în 2006, nici în 2010, însă sezonul bun făcut anul acesta la Ajaccio l-a propulsat în postura de titular la turneul final din Brazilia. Unde, Ochoa a ajuns ca jucător liber. Fosta echipă a lui Mutu a retrogradat, şi a reziliat contractele celor mai importanţi fotbalişti, întrucât nivelul salarial din liga secundă nu-i mai permite lui Ajaccio să ţină vedete. Ochoa nu duce însă lipsă de oferte şi e dorit atât de Lyon şi Marseille, dar se află şi pe lista lui Liverpool. „Mi-aş dori să rămân în Franţa, însă aş vrea să joc în Liga Campionilor”, a mărturisit el. Cota lui în Hexagon este foarte bună şi a crescut în special după jocul PSG – Ajaccio 1-1, din sezonul trecut, când Ochoa a apărat 20 de şuturi pe poartă. Cu Brazilia n-au fost decât şase, toate rezolvate de mexican, care a adus un punct mare echipei sale.

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial


Deşi are 28 de ani, portarul născut la Guadalajara a evoluat doar la două echipe în cariera sa, America, din Mexico City (2004-2011), şi Ajaccio (2011-2014). S-a aflat la un moment dat în vederile celor de la Fulham, însă a preferat să rămână acasă. Era însurat atunci cu o cântăreaţă mexicană, Dulce Maria, şi n-a vrut să plece în Europa. După despărţirea de aceasta, el şi-a refăcut viaţa cu un fotomodel, tot din Mexico City, care a acceptat să-l însoţească pe „Bătrânul Continent”. Împreună au o fetiţă, născută chiar în Corsica, la începutul anului trecut.
A fost suspendat pentru dopaj
Fost coleg cu Mutu la Ajaccio, Ochoa a trecut printr-o situaţie similară cu cea a fostului internaţional român. În 2011, la un control anti-doping, derulat pe parcursul Cupei Gold Concacaf, el şi alţi colegi au fost depistaţi pozitiv, testele arătând că avea în corp clenbuterol, o substanţă interzisă. Ochoa şi-a contestat suspendarea, afirmând că substanţa s-a datorat consumului de carne contaminată şi a câştigat, în cele din urmă.

Cunoscuta cântăreaţă şi actriţă, Thalia, în vârstă de 42 de ani, a fost extaziată de paradele portarului şi a postat pe Instagram ceva şocant. Mai exact, sub o fotografie în care aceasta sărută televizorul pe care apare figura lui Ochoa, este scris mesajul: „Ce meci. Mă voi căsători cu el. Forza Mexic!”.

Cum a trăit brazilianul Eric meciul naţionalei sale, în casa lui de la Rio de Janeiro

citeste totul despre: