CM 2014. VIDEO Mexic vs. Croaţia: 3-1, într-un meci în care europenii au primit trei goluri în doar zece minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mexic vs. Croaţia: 3-1, într-un meci în care europenii au primit trei goluri în doar zece minute FOTO AFP
Mexic vs. Croaţia: 3-1, într-un meci în care europenii au primit trei goluri în doar zece minute FOTO AFP

Selecţionata Mexicului s-a impus luni seară, cu scorul de 3-1, în faţa reprezentativei Croaţiei, reuşind astfel să se califice în optimile de finală a Campionatului Mondial de Fotbal.

După un meci echilibrat în care niciuna dintre echipe nu reuşea să marcheze, mexicanii au decis să îl introducă pe teren, în minutul 62, pe atacantul Chicharito Hernandez.

Primul gol al echipei nord-americane a venit în minutul 72, atunci când Rafa Marquez a înscris dintr-o lovitură de cap. În mai puţin de trei minute, tabela se schimba din nou în favoarea mexicanilor, datorită lui Guardado. Asediul nu se opreşte aici, iar după un corner, Chicharito urcă scorul la 3-0 pentru Brazilia în minutul 82.

Croaţia încearcă tot ce se poate pentru a-şi reveni, însă timpul nu mai este de partea ei. Cu toate acestea, Perisic salvează onoarea echipei sale şi marchează primul gol al croaţilor în partida cu Mexicul după o pasă suberbă, cu călcâiul, oferită de Rakitic. Din păcate, finalul meciului este stricat de o intrare extrem de dură a lui Ante Rebic în jucătorul mexican Pena, croatul primind direct cartonaşul roşu. Final de meci: 3-1.

Vezi aici rezumatul video al meciului Mexic-Croaţia 3-1

Antrenorul Croaţiei, Niko Kovaci, a mărturisit după finalul partidei că echipa Mexicului a fost mai bună şi că ea merita într-adevăr să câştige.

„Felicitări echipei Mexicului, a demonstrat că este mai bună. Ăsta este fotbalul. Am dat totul, nu s-a putut, acum trebuie să felicităm adversarul şi să mulţumim fanilor care ne-au susţinut. În repriza a doua am căzut fizic şi nu ştiu de ce. Am avut doar varianta victoriei, dar nu s-a putut, adversarul a fost mai bun şi asta este tot, viaţa merge înainte”, a declarat, după meci, Niko Kovaci.

În cadrul optimilor, selecţionata Mexicului va întâlni, duminică, echipa naţională a Olandei.


Echipele de start:

Croaţia: 1. Stipe Pletikosa - 11. Darijo Srna (căpitan), 5. Vedran Corluka, 6. Dejan Lovren, 2. Sime Vrsaljko - 7. Ivan Rakitic, 3. Danijel Pranjic - 4. Ivan Perisic, 10. Luka Modric, 18. Ivica Olic - 17. Mario Mandzukic.

Mexic: 13. Guillermo Ochoa - 2. Francisco Rodriguez, 4. Rafael Marquez (căpitan), 15. Hector Moreno - 22. Paul Aguilar, 6. Hector Herrera, 23. Jose Juan Vazquez, 18. Andres Guardado, 7. Miguel Layun - 10. Giovani Dos Santos, 19. Oribe Peralta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite