CM 2014. Eliminarea prematură a Spaniei de la Mondial nu rămâne fără urmări: un jucător important şi-a anunţat retragerea de la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alonso lasă naţionala Spaniei pentru a se dedica mai mult echipei de club, Real Madrid FOTO telegraph.co.uk
Alonso lasă naţionala Spaniei pentru a se dedica mai mult echipei de club, Real Madrid FOTO telegraph.co.uk

După eliminarea încă din grupe a Spaniei de la Mondialul brazilian, presa iberică anunţă că un fotbalist important din lotul lui Vicente del Bosque şi-a renunţat retragerea de la naţională.

Ziarştii de la „Marca” scriu că mijlocaşul lui Real Madrid, Xabi Alonso, a decis să se retragă din naţionala Spaniei, hotărâre care a fost deja comunicată selecţionerului del Bosque. Potrivit presei iberice, antrenorul a acceptat decizia lui Alonso, care, fiind aproape de finalul carierei, îşi doreşte să se dedice mai mult echipei sale de club, Real Madrid.

Sursa menţionată mai scrie că Vicente Del Bosque aflase de intenţia fotbalistului înaintea partidei cu Chile, terminată cu înfrângerea neaşteptată a Spaniei, scor 0-2.

Xabi Alonso are 32 de ani şi a adunat de-a lungul carierei 112 selecţii în naţionala Spaniei, reuşind 16 goluri. Mijlocaşul a câştigat trei trofee cu naţionala iberică: Europeanele din 2008 şi 2012, respectiv Mondialul din 2010.

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

CITIŢI ŞI:

CM 2014. „Tâmpiţilor!”, a titrat un ziar din Panama, după eliminarea Spaniei

CM 2014. ANALIZĂ Unde a greşit Del Bosque şi ce va urma pentru Spania

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite