CM 2014. Dezvăluiri de la CM: "Am mers în Brazilia cu economic class şi am stat în camere din care curgea apa din pereţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Prince Boateng
Kevin Prince Boateng

Nu toţi fotbaliştii au considerat participarea la turneul final din Brazilia o mare onoare şi asta din cauza condiţiilor de care au avut parte.

Kevin Prince Boateng, vedeta naţionalei Ghana şi a lui Schalke,a anunţat că nu crede că va mai juca pentru reprezentativa sadin cauza a ceea ce s-a întîmplat în Brazilia. "Sunt foarte dezamăgit. Pur şi simplu, nu ne-am simţit bine, a fost un coşmar din prima zi de pregătiri până la sfârşit. Nu am crezut că poţi organiza ca un amator o Cupă Mondială, de la hoteluri, la zboruri şi antenamente. Mie mi-au pierdut bagajele! Nu am avut ghetele mele zile întregi, a fost un dezastru. În avion am stat înghesuiţi la clasa Economic, în timp ce preşedintele Federaţiei era la Business Class, alături de soţia lui şi de copii. Am dormit într-o cameră din pereţii căreia curgea apa. N-a fost niciun jucător fericit la acest turneu, dar unii s-au bucurat că eu şi Sulley Muntari am fost suspendaţi. Mă întreb unde se duc toţi banii, pentru că Federaţia primeşte sume mari de la FIFA şi de la sponsori. Sunt sigur că nu i-au cheltuit pentru noi! Eu îmi iubesc ţara şi poporul, dar pentru orice sportiv ar fi greu să mai continue în asemenea circumstanţe", a afirmat Boateng.

Boateng are 15 meciuri şi două goluri pentru Ghana, deoarece până în 2009 a jucat pentru Germania 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite