CM 2014. VIDEO. Brazilia vs. Camerun: 4-1, Neymar a strălucit cu o "dublă". Brazilia - Chile, sâmbătă, în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brazilia vs. Camerun: 4-1, într-un meci în care Neymar a strălucit FOTO Reuters
Brazilia vs. Camerun: 4-1, într-un meci în care Neymar a strălucit FOTO Reuters

Echipa naţională a Braziliei a învins, luni, cu scorul de 4-1, reprezentativa Camerunului, şi a încheiat pe primul loc în grupa A de la Cupa Mondială.

Prima repriză debutează cu ocazii importante ale brazilienilor, care din păcate nu se concretizează. În minutul 12, camerunezul Enoh primeşte un cartonaş galben pentru un fault asupra lui Marcelo. Primul gol al reprizei este marcat de selecţionata Braziliei, în minutul 17, de către Neymar, în urma unor neînţelegeri ale adversarilor de care brazilianul reuşeşte să profite.

Un moment important apare şi pentru camerunezi în minutul 26, atunci când Matip trimite mingea fix în bara transversală. Camerun îşi ia totuşi revanşa câteva secunde mai târziu în momentul în care Matip înscrie din careu. Bucuria nu durează însă mult, pentru că Brazilia revine şi ea în minutul 34 şi reuşeşte să domine din nou jocul după golul lui Neymar.

Cea de-a doua repriză începe şi ea puternic, în minutul 47 brazilienii cerând chiar şi un penalty după ce Hulk a fost deposadat dur de unul dintre fundaşii camerunezi. Meciul este însă lăsat să continuie, iar primul gol din cea de-a doua repriză vine în minutul 49, atunci când Fred înscrie cel de-al treilea gol pentru brazilieni.

Diferenţa de scor dintre cele două echipe se mai măreşte o dată în minutul 84, moment în care Fernandinho marchează al patrulea gol pentru ţara gazdă a actualului Campionat Mondial.

Vezi aici rezumatul video al meciului Brazilia - Camerun

Următorul meci din optimi se va disputa astfel între Brazilia şi Chile, sâmbătă, de la ora 19.00, la Belo Horizonte.

Clasamentul final al grupei A este următorul: 1. Brazilia - 7 puncte (golaveraj 7-2), 2. Mexic - 7 puncte (golaveraj 4-1), 3. Croaţia - 3 puncte, 4. Camerun - 0 puncte.


Echipele de start:

Brazilia: Julio Cesar - Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo - Paulinho, Luiz Gustavo, Oscar- Hulk, Fred, Neymar.

Camerun: Itandje - Nyom, Matip, N’Koulou, Bedimo - Enoh - Moukandjo, Mbia, N’Guemo, Choupo-Moting - Aboubakar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite