CM 2014 Bosnia iese de la Cupa Mondială pe o greşeală mare de arbitraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În momentul pasei, Dzeko era în poziţie regulamentară  - captură foto
În momentul pasei, Dzeko era în poziţie regulamentară  - captură foto

Bosnia a fost învinsă de Nigeria cu 1-0 în Grupa F a Cupei Mondiale şi va părăsi turneul final din Brazilia. La 0-0, bosniacii au marcat un gol valabil.

Scăpat singur cu portarul african, atacantul lui Manchester City, Edwin Dzeko a reuşit să înscrie, însă reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid de tuşierul neozeelandez Mark Rule.

Reluările TV au demonstrat eroarea arbitrului asistent, Dzeko fiind în poziţie perfect valabilă. 

"Arbitrul s-a făcut de râs. Plecăm acasă, dar suntem trişti. Odată cu noi ar trebui să părăsească competiţia şi arbitrii meciului. Au schimbat scorul şi cursul jocului. Din cauza lor am pierdut", a spus Dzeko, care a acuzat şi un fault în atac la golul Nigeriei, marcat de Odemwingie în minutul 29.

"Trebuie să-i motivez pe jucători pentru a da totul cu Iran. Obiectivul nostru este să lăsăm o impresie bună, dar regret că această generaţie trebuie să plece atât de repede de la Cupa Mondială. Jucătorii mei au luptat şi şi-au creat ocazii. Felicit Nigeria, a jucat foarte bine şi a avut mai mult noroc. Noi ar fi trebuit să conducem după prima repriză cu 2 sau 3-0", a declarat Safet Susic, selecţionerul Bosniei. 

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite