Clujul vibrează: Transylvania Open a început cu un meci fabulos, încheiat cu un rezultat-surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jil Teichmann
Jil Teichmann

Cel mai puternic turneu de tenis găzduit de România, în ultimii ani, a pornit la drum cu primele partide de pe tabloul principal. Şi ne-a oferit un meci palpitant încă de la început.

Elveţianca Jil Teichmann (24 de ani, 39 WTA), favorita numărul 4 la Cluj, a părăsit competiţia după un duel sufocant cu Anastasia Gasanova (Rusia, 22 de ani, 146 WTA). 

După un prim set luat de Teichmann (6-4), Gasanova a făcut furori, în actul secund pe care l-a câştigat, fără emoţii: 6-0. În decisiv, Teichmann a revenit de la 0-2, s-a dus la 5-3, iar la 5-4 a avut două mingi de meci pe serviciul propriu. Le-a ratat pe ambele! În loc să câştige decisivul cu 6-4, elveţianca a fost egalată de Gasanova (5-5), care apoi a luat două game-uri la rând pentru a-şi tranşa calificarea în turul II: 4-6, 6-0, 7-5 după două ore şi nouă minute. În turul II, Gasanova va întâlni învingătoarea duelului Tsurenko (127 WTA) - Prisăcariu (342 WTA).

Marţi, în turul I de la Transylvania Open, vor debuta Simona Halep (18 WTA) şi Emma Răducanu (23 WTA). Constănţeanca o va întâlni pe Gabriela Ruse (85 WTA), în timp ce campioana de la US Open se va duela cu Polona Hercog (124 WTA).

CITEŞTE ŞI:

Halep şi Emma Răducanu intră pe teren, la Cluj: S-a aflat când vor juca cele două vedete

Digi Sport 2 şi LookSport+ transmit Transylvania Open.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite