Cluj Napoca, gazda celei mai importante competiţii europene a anului 2021 în tenisul de masă

Cluj Napoca, gazda celei mai importante competiţii europene a anului 2021 în tenisul de masă

În perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena, Federaţia  Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.

În competiţia feminină, România a câştigat ultimele două editii, în 2017 (Luxemburg) şi în 2019 (Nantes). Mai mult, tricolorele au urcat pe podium la fiecare ediţie organizată din 2010 şi până în prezent. De zece ani, echipa feminină de tenis de masă a României este pe podiumul Campionatului European, cucerind două medalii de aur şi patru de argint.

Palmaresul echipei feminine de tenis de masă a României la Campionatul European, în ultimii zece ani, este următorul:

2019 – Nantes (Franţa) – medalie de aur, în componenţa: SAMARA Elizabeta, SZOCS Bernadette, MONTEIRO-DODEAN Daniela, CIOBANU Irina, DIACONU Adina;
2017 – Luxemburg (Luxemburg) – medalie de aur, în componenţa: SAMARA Elizabeta, SZOCS Bernadette, MONTEIRO-DODEAN Daniela, CIOBANU Irina, DIACONU Adina;
2015 – Ekaterinburg (Rusia) – medalie de argint, în componenţa: SAMARA Elizabeta, DODEAN-MONTEIRO Daniela, SZOCS Bernadette, HIRICI Cristina, DIACONU Adina;
2013 – Schwechat (Austria) – medalie de argint, în componenţa: SAMARA Elizabeta, DODEAN Daniela, SZOCS Bernadette, POSTOACA Camelia, NECULA Iulia;
2011 – Gdansk/Sopot (Polonia) – medalie de argint, în componenţa: DODEAN Daniela, SAMARA Elizabeta, SZOCS Bernadette, NECULA Iulia, POSTOACA Camelia;
2010 – Ostrava (Cehia) – medalie de argint, în componenţa: DODEAN Daniela, SAMARA Elizabeta, NECULA Iulia, HIRICI Cristina, POSTOACA Camelia.

De vineri, 10 septembrie 2021, s-au pus în vânzare bilete la 2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships. Biletele au preţuri cuprinse între 15 lei şi 45 de lei, dar se vând şi abonamente pentru toate zilele de competiţie, la preţul de 70 de lei. 

Biletele se vând online, pe site-ul www.iabilet.ro. În zilele următoare, biletele se vor putea procura şi de pe alte platforme de ticketing, care vor fi anunţate pe site-ul oficial (www.frtmromania.ro) şi pe pagina oficială de Facebook a Federaţiei Române de Tenis de Masă.

2021 GAZPROM  European Table Tennis Team Championships va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formaţii masculine, iar programul este următorul:
- marţi, 28 septembrie: meciuri grupe;
- miercuri, 29 septembrie: meciuri grupe;
- joi, 30 septembrie: meciuri grupe;
- vineri, 1 octombrie: sferturile de finală:
- sâmbătă, 2 octombrie: semifinalele;
- duminică, 3 octombrie: finalele.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toţi spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.
Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care va fi prezentat la intrare.
Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naştere (copie, poză, format electronic), care va fi prezentat la intrare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările