Clipe de coşmar pentru fotbaliştii Spaniei la revenirea acasă, din Brazilia: avionul lor a fost lovit de fulger

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Reuters
FOTO Reuters

Avionul care transporta fotbaliştii naţionalei Spaniei la Madrid, după eliminarea de la Cupa Mondială, a fost lovit de un fulger înainte de a ateriza pe Aeroportul Internaţional Barajas, informează presa spaniolă.

Jucătorii iberici s-au întors marţi la Madrid, după ce au fost eliminaţi în faza grupelor la Campionatul Mondial din Brazilia. Sosirea, programată la prânz, nu a fost lipsită de peripeţii, avionul care îi transporta pe jucători fiind lovit de fulger, informează cotidianul spaniol Marca, citat de Mediafax.

Toţi jucătorii aflaţi la bord s-au speriat din cauza faptului că aeronava a fost lovită de fulger, dar au aterizat teferi pe aeroport, fără a da detalii despre incident. 

250 de fani la aeroport

Fotbaliştii iberici au fost aşteptaţi la aeroport de aproximativ 250 de suporteri, care au vrut să demonstreze că sunt alături de naţională şi la greu, nu doar la bine. Însă, elevii lui Del Bosque nu au vrut să dea ochii cu fanii şi au ales să părăsească aeroportul pe o ieşire lăturalnică.

Spania a fost eliminată prematur de la Campionatul Mondial din Brazilia, terminând pe locul 3 în grupa B, cu trei puncte acumulate în trei partide. Campioana mondială en-titre a încheiat turneul final cu o victorie, scor 3-0 cu Australia, în ultima etapă din faza grupelor. Ibericii au pierdut în faţa Olandei, scor 1-5, şi în faţa reprezentativei statului Chile, scor 0-2.

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite