Claudiu Niculescu şi-a dat demisia de la CSM Râmnicu Vâlcea. Un fost antrenor al CSU Craiova e favorit să-l înlocuiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Niculescu a antrenat-o pe CSM Râmnicu Vâlcea un an şi jumătate
Claudiu Niculescu a antrenat-o pe CSM Râmnicu Vâlcea un an şi jumătate

Înfrângerea suferită de CSM Râmnicu Vâlcea, pe teren propriu, în play-off-ul serie a 2-a a Ligii a 2-a l-a determinat pe tehnicianul Claudiu Niculescu să renunţe la scaunul de antrenor al formaţiei vâlcene.

Înfrângerea din partida cu ASA Târgu Mureş, scor 1-2, pe teren propriu, l-a făcut pe antrenorul Claudiu Niculescu să-şi dea demisia de la CSM Râmnicu Vâlcea, după an şi jumătate cât a pregătit gruparea vâlceană. Conducerea clubuluidin Zăvoi a acceptat decizia tehnicianului.

"Este cea mai grea decizie pe care am avut-o noi de luat de când suntem în fotbal, Claudiu a făcut lucruri foarte frumoase la Vâlcea. Niculescu va face carieră în meseria de antrenor şi poate vom mai colabora pe viitor. Până la urmă, echipa nu mai are şanse la primele două locuri, aşa cum a fost obiectivul iniţial şi am considerat că este nevoie de un şoc la echipă. Acesta este motivul pentru care am acceptat demisia lui Claudiu", a declarat managerul general Lucian Munteanu, citat de liga2.ro.

Favorit pentru a-i lua locul lui Niculescu este Eric Linkar, antrenor care a pregătit-o în acest sezon şi pe CS Universitatea Craiova.

CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 5 în clasamentul seriei a 2-a din Liga a II-a. Pe primul loc este CS Universitatea Craiova (23 p), iar pe doi ASA Târgu Mureş (21 p). Primele două formaţii din fiecare serie vor promova în Liga I, la finalul play-off-ului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite