Claudio Ranieri, dat afară de Leicester. Mesaj de încurajare de la Jose Mourinho

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Leicester City a anunţat, joi seară, că a renunţat la serviciile tehnicianului Claudio Ranieri, cu care a câştigat titlul în sezonul trecut în Premier League.

Clubul Leicester City a anunţat, joi seară, că a renunţat la serviciile tehnicianului Claudio Ranieri, cu care a câştigat titlul în sezonul trecut în Premier League, scrie News.ro. 

Ranieri era antrenorul echipei Leicester City din 2015. Cu el la conducerea tehnică, Leicester a fost revelaţia sezonului 2015/2016 în Premier League şi a câştigat titlul. Pentru această performanţă, italianul a fost desemnat de FIFA antrenorul anului 2016.

În actualul sezon, Leicester City ocupă însă, după 25 de etape, locul 17 în clasament, cu doar 21 de puncte, cu unul mai mult faţă de prima echipă de pe loc retrogradabil (18), Hull City.

Antrenorul portughez al echipei Manchester United, Jose Mourinho, i-a transmis un mesaj emoţionant tehnicianului Claudio Ranieri, demis de la Leicester la nouă luni după ce a câştigat campionatul Angliei, în care îi spune italianului că nimeni nu poate şterge istria pe care a scris-o.

"Campion al Angliei şi antrenorul anului. Demis. Acesta este noul fotbal, Claudio. Continuă să zâmbeşti, prietene! Nimeni nu poate şterge istoria pe care ai scris-o", i-a transmis Mourinho lui Ranieri, printr-un mesaj postat pe contul de Instagram al portughezului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite