Cîrţu a fost contestat de gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul a terminat la egalitate, 1-1, cu Pandurii. Toate evenimentele notabile s-au petrecut în prima repriză. Mai întâi, gălăţeanul Axente a primit „roşu“ direct, în minutul 23, după ce l-a lovit în figură pe Martinovici.

Gazdele nu au resimţit şocul, deschizând scorul la şapte minute după ce au rămas în inferioritate, prin Iorga, care a reluat în plasă o centrare a lui Ochiroşii. Egalarea s-a restabilit la una din ultimea fază primei reprize, Vranjes marcând la vinclu, din interiorul careului. Deşi a jucat şi repriza secundă cu un om îm plus, gorjenii nu au putut da lovitura la Galaţi.

Marius Stan s-a plâns la final de calitatea partidei. „Meciul ăsta a fost jalnic, ar trebui interzis minorilor. Cei de la Pandurii au prestat un joc modest, dacă e să ţinem cont de asta ar trebui să ne luăm la palme. Bugetul nostru e limitat, contează fiecare loc pe care îl urcăm sau coborîm în clasament pentru că alţii sînt banii proveniţi din drepturile TV. La pauză am depus o contestaţie, nu e normal ca Sorin Cîrţu să stea pe bancă. Se afla în stare de suspendare", a spus directorul Oţelului.

Cîrţu a primit şase etape de suspendare după gestul mâinilor încătuşate adresat arbitrului Augustus Constantin la finalul meciului cu Unirea Urziceni din tur. Doar că Sorinaccio şi-a dat demisia imediat după acel meci. Chiar dacă antrenorul nu a mai stat pe bancă la niciun meci de atunci,  gălăţenii consideră că antrenorul nu şi-a ispăşit cele şase etape de suspendare.

1-1

Oţelul: Grahovaci - S. Ilie, S. Costin, Sârghi, Râpă - Giurgiu, I. Neagu, Ochiroşii (Cojoc 83), Paraschiv (Viglianti 63) - Iorga, Axente.

Antrenor: Dorinel Munteanu.

Pandurii: Stanca  - Popete, Chibulcutean, Martinovici (Grecu 25), Cardoso - Nalaţi, Murgan (Tilină 41), Orac (Ghindeanu 80), Vranjes - Tremonti, Raskovic.

Antrenor: Sorin Cîrţu.

Goluri: Iorga 29 / Vranjes 45

Eliminat: Axente 23

Stadionul Oţelul: 4.000

Arbitru: Florin Marcu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite