Cîrstea, furioasă: Sorana a răbufnit pe Twitter după ce a aflat că va fi închisă 14 zile în cameră VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Început groaznic de an pentru „Sori“: mai întâi, s-a dus degeaba până la Abu Dhabi (Emirate), unde n-a apucat să joace din cauza problemelor medicale, iar acum a călătorit în Australia la bordul unui avion în care a fost şi un bolnav de COVID-19.

Cum un necaz nu vine niciodată singur, deplasarea ratată a Soranei în Emirate a fost urmată de o călătorie la bordul unui avion în care un membru al echipajului a fost infectat cu noul coronavirus. Persoana respectivă avusese un test negativ, înainte plecării din Emirate, dar a ieşit pozitiv, la aterizarea în Australia!

Drept urmare, cei 64 de pasageri vor fi carantinaţi, pentru următoarele 14 zile, la Melbourne. Printre ei, s-au aflat şi 23 de sportive, precum Sorana Cîrstea, Ons Jabeur, Bianca Andreescu, Svetlana Kuznetsova, Ons Jabeur, Angelique Kerber, Belinda Bencic şi Maria Sakkari. 

Dacă n-ar fi intrat în contact cu o persoană infectată, aceste jucătoare ar fi stat 14 zile în carantină la Melbourne, dar ar fi avut dreptul de a părăsi camera de hotel, timp de cinci ore pe zi, pentru a se antrena şi pentru a mânca în restaurant. Aşa însă, ele au pierdut aceste drepturi şi vor sta într-o izolare totală, în camerele lor de hotel, fără a avea posibilitatea de a se antrena. 

Teoretic, după ce vor ieşi din izolare, la capătul celor 14 zile, ele ar trebui să joace într-un turneu WTA 500, la Melbourne (31 ianuarie - 6 februarie). Ceea ce, în viziunea Soranei Cîrstea, e o misiune imposibilă. Românca a şi semnalat acest lucru printr-o serie de postări pe Twitter.

Ce a scris Sorana Cîrstea?

*N-am nicio problemă să stau 14 zile în cameră şi să mă uit la Netflix. Credeţi-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanţă. Ceea ce nu putem să facem e SĂ JUCĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării.

*O sa am nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a reintra în formă şi pentru a putea juca, din nou, la nivel înalt.

*Dacă ne-ar fi spus din timp că aşa sunt regulile, nici n-aş fi venit în Australia. Stăteam acasă. Ne-au zis că ne vor aduce aici, cu nişte avioane umplute la doar 20% din capacitate şi că vom fi consideraţi contacţi ai unor bolnavi DOAR dacă cineva din stafful meu va avea un test pozitiv.

*Vreau să plec acasă, dar nu pot. Se pare că Federaţia Australiană de Tenis ne-a adus aici pentru a face bani de pe urma noastră. Aş fi bucuroasă să plec de aici, dar n-am voie în acest moment.

*Am acceptat să joc aici, pentru că ne-au promis că vom avea 5 ore pe zi, în care vom ieşi din carantină pentru antrenament, pentru a merge la sala de fitness şi pentru recuperare. Ăsta a fost înţelegerea. Dar, brusc, regulile s-au schimbat peste noapte.

IMAGINI DIN BORDUL AVIONULUI LA CARE CÎRSTEA A CĂLĂTORIT ÎN AUSTRALIA

CITEŞTE ŞI:

Imagini şocante din Australia: Jucătoarele de tenis, carantinate în camere cu şoareci VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite