Cîrstea, daune totale: Eliminată după primul tur la Madrid, out de la Roma! Anunţul Soranei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Din păcate, după triumful de la Istanbul Cup, la data de 25 aprilie, au urmat o serie de probleme pentru jucătoarea de 31 de ani.

Sorana Cîrstea (58 WTA) a câştigat, acum nouă zile, trofeul la Istanbul, la o distanţă de 13 ani, după primul ei triumf, în circuitul WTA. Prin acest succes, românca a intrat pe locul 3 într-un clasament inedit, după cum „Adevărul“ a scris aici.

În finala de la Istanbul, „Sori“ a învins-o chiar pe Elise Mertens (16 WTA), adică jucătoarea pe care o va întâlni, astăzi, Simona Halep, în optimile de la Madrid Mutua Open. Ora partidei a fost anunţată de organizatori, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Revenind la Cîrstea, din păcate, aceasta a părăsit repede turneul de la Madrid, după primul tur, fiind învinsă de americanca Jessica Pegula (33 WTA), scor 6-7, 3-6. Şi nu doar că a pierdut meciul, dar Sorana s-a şi accidentat la gleznă, în timpul întâlnirii. Motiv pentru care acum a fost nevoită să se retragă de la Italian Open (10-17mai), întrecere găzduită de Roma, ultima înainte de French Open 2021 (30 mai - 13 iunie).

Ce a anunţat Sorana Cîrstea pe Instagram?

*Nu pot juca la Roma din caza accidentării suferite în primul meci de la Madrid. Regret că am părăsit turneul de la Madrid aşa devreme şi nu din cauza mea, dar asta este viaţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite