Circ de nedescris în Liga I! Ultimele posibile mutări: Lucescu junior la CFR, Mulţescu la Rapid, Dorinel la Astra! O singură certitudine: Contra la Petrolul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj amână în continuare numirea unui nou antrenor, iar Răzvan Lucescu este o variantă luată în calcul de şefii din Gruia.

Sarabanda mutărilor de antrenori din LIga I continuă. Ceea ce ieri părea "bătut în cuie", astăzi nu mai este de actualitate.

CFR CLUJ: Mai întâi, a fost anunţată venirea lui Sergio Conceicao. Acesta a declinat propuenrea financiară a CFR-ului, iar şefii din Gruia au apelat la un alt portughez, Paolo Sergio. "Da, Sergio vine la CFR. E cea mai bună variantă pentru clubul nostru în acest moment”,spunea Arpad Paszkany. Şi această variantă a căzut, iar impresarul Marcel Popescu a spus pentru ProSport că nu este din vina lui: "Nu am nicio legătură cu Sergio, nu îl cunosc. Speculaţia că nu ar fi acceptat de Mureşan că ar fi propus de mine nu este adevărat. Părerea mea este că ei aşteaptă în aceste zile ca Lucescu junior să devină liber şi să îl aducă în Gruia, de aceia amână numirea antrenorului. Tot o părere personală, dacă Paszkany numeşte antrenorul echipei va avea mai mare succes decât dacă el va veni la sugestia lui Zamfir sau Mureşan”, a spus Popescu.

ASTRA: După ce Gigi Mulţescu a fost demis, patronul Ioan Niculae intenţionează să-l aducă la cârma echipei din Giurgiu pe Dorinel Munteanu, liber de contract după despărţirea de Oţelul. În schimb, Mulţescu ar urma să salveze corabia în derivă a Rapidului.

PETROLUL: Avem şi o certitudine. Cosmin Contra a semnat contractul cu Petrolul. El va primi 9.000 de euro lunar şi îl va avea ca secund pe fostul stelist Laurenţiu Roşu. Contra a fost asistat la semnarea contractului de managerul său Anamaria Prodan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite