Ciprian Bălănescu a câştigat Campionatul Balcanic şi Naţional de Cross Duathlon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Bălănescu
Ciprian Bălănescu

Campionatul Balcanic şi Naţional de Cross Duathlon organizat pe 9 şi 10 mai, la Târgu Mureş, şi-a desemnat câştigătorul după 1 oră, 24 minute şi 17 secunde.

După o competiţie intensă  Ciprian Bălănescu, atlet sponsorizat de Herbalife România, a câştigat titlul de Campion Balcanic şi Naţional la Cross Duathlon. Ciprian a concurat alături de sportivi din cinci ţări, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova şi România.

Competiţia, prima la nivel internaţional, organizată în acest an de Federaţia Română de Triatlon, s-a desfăşurat pe Platoul Corneşti – zonă de agrement din Târgu Mureş, dar şi cel mai înalt punct al oraşului, o locaţie cu o infrastructură ideală pentru un astfel de concurs. Competiţia a fost destinată atât sportivilor de performanţă (categoria elite), cât şi sportivilor amatori (categoriile junior masculin şi feminin, age group masculin şi feminin şi ştafetă masculin, feminin şi mixt).
Traseul a fost stabilit exclusiv prin pădure, iar distanţele pe care le-au parcurs participanţii au fost: 5,5 km alergare cross, 19,5 km MTB şi 2,75 km alergare.
Din 2014, Herbalife Romania îl susţine pe Ciprian în activitatea sa sportivă, oferindu-i un program de nutriţie de înaltă performanţă, prin gama H24, special creat pentru nevoile unui triatlonist profesionist.

   

balanescu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite