CIO a deschis un cont în reţelele de socializare în care sportivii şi fanii lor pot comunica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CIO a deschis o reţea de socializare pentru sportivi şi fani
CIO a deschis o reţea de socializare pentru sportivi şi fani

Comitetul internaţional olimpic a lansat, în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Londra, o pagină web pentru a facilita contactele pe reţelele sociale dintre sportivii olimpici şi suporterii lor.

Potrivit Agerpres, pagina, www.olympic.org/hub funcţionează ca un director, în care se găsesc conturi de twitter şi facebook ale sportivilor, depistabile prin nume, ţară, sport, disciplină sau probă, putând fi accesate doar paginile oficiale.

Peste 1.000 de sportivi şi-au dat acordul pentru această pagină, printre care şi două legende vii ale olimpismului, românca Nadia Comăneci şi americanul Mark Spitz, care vor da chiar şi sfaturi de antrenament.

În timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, pagina va avea o secţiune specifică dedicată sportivilor care se află în competiţie. De asemenea, vor fi organizate chat-uri între suporteri şi sportivii găzduiţi în Satul Olimpic.

Jocurile de la Londra sunt primele în care CIO a îndemnat expres sportivii să posteze pe conturile lor din reţele sociale, cu anumite limite, pentru a proteja şi drepturile de televiziune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite