Cine va fi viitorul selecţioner? „El trebuie să vină. Daţi-i un milion de euro! E singurul care poate revitaliza fotbalul“

Cine va fi viitorul selecţioner? „El trebuie să vină. Daţi-i un milion de euro! E singurul care poate revitaliza fotbalul“

România în 1994

Înfrângerea României din meciul cu Albania şi eliminarea de la Campionatul European aruncă în aer fotbalul românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Contractul lui Anghel Iordănescu va înceta şi el nu va mai continua ca selecţioner, astfel că Federaţia trebuie să găsească rapid un antrenor. Acesta ar putea fi Gică Hagi. "Prima greşeală a lui Iordănescu a fost că s-a întors la naţională. După aceea a greşit când l-a lăsat pe medicul Pompiliu Popescu să plece.Dacă cei din conducerea FRF au decis ca Popescu să plece, selecţionerul trebuia să îi confrunte. 60% este vina lui Iordănescu şi 40% este vina FRF.

Gică Hagi trebuie să vină selecţioner. Îi dai câţi bani e nevoie, un salariu ca lumea. Faci un efort, alături de politicieni, şi îi dai un salariu de un milion de euro pe an. Trebuie să vină şi să revitalizeze fotbalul românesc!

Dacă nu vrea să fie antrenor, atunci să vină preşedinte. De el a auzit lumea. Ca să fii preşedinte, trebuie să conduci un club cel puţin 4-5 ani, nu ca Burleanu", a spus Dragomir la DigiSport.

Citeşte şi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările