„Cine a strigat împotriva PSD e un laş!“: Ilie Năstase, atac devastator la adresa românilor care au confundat o arenă sportivă cu piaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ura milioanelor de români pentru partidul de guvernământ a depăşit de mult graniţele ţării, însă, din păcate, sunt şi foarte mulţi oameni care nu realizează că nu poţi protesta oricând, oriunde, încălcând normele bunului simţ.

Duminică seară, la Montreal, în timpul meciului Halep – Stephens, la care au asistat peste 1.000 de români, din tribune s-a auzit, nu o dată: „M*ie PSD“ sau „M*ie Dragnea“. 

Aceste derapaje au supărat-o şi pe Simona Halep. După ce le-a mulţumuit spectatorilor în engleză pentru susţinere, liderul WTA a avut un scurt discurs şi în limba română pentru a taxa, în mod explicit, strigătele anti-PSD din timpul meciului. „Data viitoare, când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere, pentru că e prea deosebită pentru astfel de lucruri“, a declarat constănţeanca de 26 de ani.

Nedumeriţi, jurnaliştii străini au chestionat-o pe Halep despre fraza rostită în română la conferinţa de după meci. Simona a parat subiectul, în mod elegant: „Puteţi traduce pe google. Oricum, n-a fost ceva negativ. A fost ceva pozitiv pentru toată lumea“.

Dragomir: „Halep e un om foarte deştept“

Gestul românilor care au strigat împotriva PSD-ului în timpul meciului jucat de Halep a fost taxat inclusiv de mulţi dintre cei care sunt împotriva acestui partid.

„Cine a strigat din tribune e un laş! Dacă erau şmecheri, veneau la protestele din weekend, la Bucureşti. Degeaba stau de ani de zile în Canada, fiindcă n-au înţeles nimic. Nu poţi să spui că, dacă se strigă înjurături pe stadioanele de fotbal, e OK să faci asta şi pe o arenă de tenis. Sunt sporturi diferite şi publicul e diferit“, a comentat Ilie Năstase pentru „Adevărul“.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost la fel de vehement. „Vai de mama noastră cu civilizaţia! Mi-a plăcut însă de Halep, care a dovedit că nu e doar o jucătoare mare, dar şi un om inteligent. A crescut şi mai mult în ochii mei, după ce a taxat ieşirea celor din tribune prin discursul pe care l-a avut pe teren“, a afirmat Dragomir. 

Cristian Tudor Popescu a condamnat şi el ceea ce s-a întâmplat în timpul finalei, printr-o intervenţie la Digi 24. „Dacă aş fi fost acolo, muream de gât cu ăla sau cu ăia. Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine. Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv, suportând toate consecinţele legale. Acel gunoi, gunoiul ăla cu ochi se numeşte român. Cred că au fost vreo doi care zbierau asta. În general, au fost nişte inşi cu voci de alcoolişti pe acolo. Unul s-a trezit să zbiere: bate-o, mă!, când servea Simona. Săraca a făcut semn: termin', domnule, odată!. Dobitocul ăla nu-şi dădea seama că Simona era singura deranjată, doar nu Stephens, că nu ştie româneşte“, a spus CTP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite