Cine este miliardarul asociat cu Mike Tyson care negociază cu FC Barcelona şi ce nume vrea pentru Camp Nou

Cine este miliardarul asociat cu Mike Tyson care negociază cu FC Barcelona şi ce nume vrea pentru Camp Nou

Cine este miliardarul asociat cu Mike Tyson care negociază cu FC Barcelona şi ce nume vrea pentru Camp Nou Barcelona Stadionul Camp Nou Spania FOTO: Guliver / Getty Images

FC Barcelona vinde, pentru prima dată în istoria clubului, drepturile de denumire ale stadionului Camp Nou, iar primele negocieri au demarat cu miliardarul britanic de origine elenă Alki David. Clubul catalan vrea să cedeze numele stadionului pentru întreg sezonul 2020/2021, toate încasările urmând să ajungă, prin fundaţia FC Barcelona,  către proiecte de cercetare în lupta contra coronavirusului.

Alki David (51 de ani) s-a născut în Nigeria şi are o avere estimată la aproximativ 3 miliarde de euro, scrie Hotnews.ro. El deţine compania Coca-Cola Hellenic şi o afacere cu canabis, în asociere cu fostul pugilist Mike Tyson.
 
„Aceasta este o oportunitate de care vreau să profit. Este un moment istoric în lumea sportului şi se potriveşte cu planurile mele. Am început discuţiile la începutul săptămânii şi sunt încrezător că înţelegerea va fi încheiată. Swissx Nou Camp sună bine. Este varianta mea preferată în acest moment", a declarat Alki David, potrivit dailymail.co.uk şi citat de Hotnews.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările