Cine este Kiki Bertens, adversara de azi a Simonei Halep. De ce trebuie să se teamă românca, dar şi de ce jucătoarea noastră are şanse mari să treacă în optimi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va juca azi în turul al treilea la Wimbledon, contra olandezei Kiki Bertens, una dintre revelaţiile actualului sezon.

Olandeza are 24 de ani şi a ajuns pe locul 28 în lume, graţie rezultatelor din acest sezon. La precedentul Grand Slem, cel de la Roland Garros, ea a atins faza semifinalelor, cea mai bună performanţă la un turneu de anvergură. Kiki are în palmares trei titluri WTA şi 11 titluri ITF şi anul acesta, chiar în ultimele două luni, a bătut trei jucătoare de top: Roberta Vinci, Angelique Kerber si Timea Bacsinszky. 

Pe de altă parte, deşi este o revelaţie, Kiki Bertens nu este o foarte bună jucătoare de iarbă. În toată cariera ei are doar şase victorii pe gazon, iar prezenţa în turul trei la Wimbledon este o premieră. 

"Va fi un meci greu, o ştiu, este într-o formă bună, dovadă că a jucat semifinale la Roland Garros. Dar aici va fi altceva, pe iarbă e altceva. Am mai jucat împotriva ei acum mult timp, deci nu ştiu la ce să mă aştept acum. Va fi un meci greu, va fi o provocare importantă pentru mine, trebuie să cred că pot câştiga", a spus Simona Halep despre meciul de azi, programat să înceapă în jurul orei 19.30, în direct pe Digisport.

Cap capete la Wimbledon. Câteva favorite au plecat deja acasă

VIDEO Ce nebunie de lovitură a încercat Simona Halep la Wimbledon

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite