Cine sunt fanii ruşilor care i-au bătut cu sălbăticie pe englezi la Marsilia. Se antrenează în pădure special pentru asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii ruşilor
Fanii ruşilor

Celebrii huligani englezi, recunoscuţi pentru incidentele pe care le crează la meciuri, au încasat o bătaie soră cu moartea de la ruşi, la Marsilia.

Incidentele au început în centrul oraşului, unde suporterii ruşi au declanşat un atac organizat împotriva englezilor. "Aveau cuţite şi bâte şi au derulat un asalt precum cele militare", au povestit martori oculari.

Englezii, mulţi dintre ei graşi şi plini de băutură, au fost victime sigure în faţa ruşilor, mai ales că aceştia au avut în rândul lor trei grupuri din galeriile principalelor echipe din Moscova, TSKA, Lokomotiv şi Dinamo.

Aceştia sunt recunoscuţi pentru violenţa lor, făcând parte din formaţiuni neo-naziste, aflate la mare modă acum în Rusia. Se pare că ruşii şi-au descoperit subit admiraţia către Hitler şi tot mai mulţi tineri îmbrăţişează ideile fasciste lăsate în urmă de fostul lider german.Mulţi dintre ei se antrenează prin păduri special pentru astfel de bătăi, fapt care i-a ajutat să-i surprindă pe englezi. Obişnuiţi ca ei să facă scandal, susţinătorii Albionului, au fost luaţi prin surprindere şi bătuţi straşnic de ruşi.

Presa din Anglia, dezvăluie, la două zile după incident, că peste 300 de ruşi au venit în Franţa echipaţi ca de război, având în arsenalul lui bastoane, cuţite, apărători şi mănuşi de MMA. Altfel spus, erau chitiţi pe bătaie încă din start. Iar faptul că ei au reuşit să intre în stadion cu un aruncător de torţe, pe care l-au şi folosit pentru a dinamita sectorul englezilor, arată că nu erau nişte simpli fani. O parte din ei au afirmat public că nici măcar nu se află în Franţa pentru a-şi susţine naţionala, ci au venit doar ca să le demonstreze englezilor că nu ştiu să se bată.

Organizatorii şi forţele de ordine, toţi depăşiţi de violenţele stradale, vor avea un meci cu cod roşu de alertă, în ultima fază a grupelor, când Rusia întâlneşte Ţara Galilor, la Toulouse. 

 UEFA a sancţionat Rusia. Ce înseamnă excluderea cu suspendare

 Vezi AICI ce aveau în bagaje fanii ruşilor care i-au măcelărit pe britanci: "Englezii sunt fetiţe!" 

fani

Prima măsură mai dură luată de Franţa după bătăile de la Marsilia a fost interzicerea vânzării alcoolului în preajma stadioanelor. 

Iordănescu pregăteşte schimbări pentru meciul cu Elveţia. Cine sunt cei care vor intra titulari

Rusia poate fi exclusă de la Euro 2016 din cauza suporterilor

Bătăi de stradă şi la Nisa. Opt răniţi în urma incidentelor

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite