Cine e jucătoarea din România care a stat şase ore pe teren la un turneu disputat în Florida. Salt important în topul WTA

Cine e jucătoarea din România care a stat şase ore pe teren la un turneu disputat în Florida. Salt important în topul WTA

Irina Bara

Irina Bara (23 de ani) a reuşit o performanţă importantă la sfârşitul săptămânii trecute, în urma căreia a urcat şi în topul WTA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe percusrul unei singure zile, Bara a stat pe teren şase ore, jucând trei meciuri la un turneu ITF din Florida, la Indian Harbour Beach, pe zgură. Sâmbătă, ea a jucat un meci de simplu, contra americancei Taylor Townsend, pe care a învins-o după trei ore şi 27 de minute. Irina a ajuns astfel în finala turneului la simplu. 

Numai că, în aceeaşi zi, ea a fost nevoită să joace şi două meciuri de dublu, semifinala respectiv semifinala şi finala. Le-a câştigat pe ambele şi a triumfat în proba de dublu, alături de Silvia Soler Espinosa, din Spania. În total, ea a jucat sâmbătă şase ore şi trei minute.

Din păcate, oboseala acumulată şi-a spus cuvântul a doua zi, când Irina Bara a pierdut finala de simplu, în faţa americancei Caroline Dolehide, care a învins-o cu 7-5, 6-4. Totuşi, în urma punctelor obţinute în Florida, Irina a urcat de ieri pe locul 151 în lume.

citeste totul despre: