Cine sunt cei doi fotbalişti români care fac senzaţie la juniorii de la Benfica Lisabona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miguel Constantinescu şi Mario Tudose sunt foarte apreciaţi de clubul din capitala Portugaliei FOTO: www.slbenfica.pt
Miguel Constantinescu şi Mario Tudose sunt foarte apreciaţi de clubul din capitala Portugaliei FOTO: www.slbenfica.pt

Doi jucători români, ambii în vârstă de 16 ani se numără constant printre titulari la echipa de juniori a celebrului club Benfica Lisabona, având evoluţii foarte bune.

Născut în 2005 în Portugalia, mijlocaşul Miguel Constantinescu joacă pentru Benfica încă de când avea şapte ani, clubul din capitala Portugaliei fiind singurul pentru care a jucat până acum. Miguel Constantinescu a avut evoluţii excelente în sezonul 2018-2019, jucând în 26 de partide şi marcând trei goluri. Iar începutul acestui sezon este unul excelent pentru tânărul jucător român, care are deja 9 meciuri jucate şi trei goluri înscrise pentru echipa de juniori a celor de la Benfica Lisabona.

Cel de-al doilea jucător român care impresionează la juniorii U17 de la Benfica Lisabona este fundaşul Mario Tudose, care are tot 16 ani. Mario a fost transferat în Portugalia pentru 200.000 de euro plus TVA în urmă cu patru luni şi a fost deja folosit în şapte partide, în şase dintre acestea jucând de fiecare dată toate cele 90 de minute şi marcând şi un gol. Mario Tudose a fost transferat de la FC Argeş, unde evoluase mai multe luni la echipa de seniori a clubului din Piteşti. Mario Tudose a fost crescut la Centrul de copii şi juniori Leonte Ianovschi, o adevărată pepinieră în ceea ce priveşte tinerii fotbalişti foarte talentaţi.

"Atmosfera este bună deoarece rezultatele sunt cele pe care ni le dorim. Cu colegii mă înţeleg bine pentru că noi aici nu suntem doar o echipă, ci o familie! Am ales Benfica pentru că ştiu ce academie puternică au şi ştiu că aici pot să învăţ fotbal. Eu muncesc din greu aici şi pun pasiune în ceea ce fac iar rezultatele vor veni cu siguranţă în timp", a declarat Mario Tudose în exclusivitate pentru "Adevărul".

Trebuie spus că atât Miguel Constantinescu, cât şi Mario Tudose au la activ zeci de meciuri pentru naţionalele de juniori ale României.

Vă mai recomandăm şi:

Cât te costă să fii membru cotizant la cele mai mari echipe de fotbal din Europa. Beneficiile incluse în pachetul de bază

Scor de „maidan“ în prima ligă portugheză. La ce diferenţă ireală a zdrobit Benfica pe National Madeira


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite