Cine este Casey Dellacqua, obstacolul Simonei Halep către semifinalele de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La scurt timp după victoria de marţi, în faţa Eugeniei Bouchard (19 WTA), Simona Halep (7 WTA) şi-a aflat adversara din sferturile de finală de la Indian Wells: Casey Dellacqua (78 WTA), care a obţinut calificarea din oficiu. Confruntarea dintre Halep şi Dellacqua va avea loc miercuri seară, după ora 22.00.

Sportiva din Australia şi-a asigurat prezenţa în această fază a competiţiei după ce adversara sa din optimile de finală, Lauren Davis (66 WTA), şi-a anunţat retragerea din concurs din cauza unor probleme gastrointestinale. În vârstă de 29 de ani, Dellacqua nu a mai jucat niciodată împotriva Simonei Halep şi nu este o prezenţă constantă în ultimele acte ale turneelor WTA.

Clasarea din ierarhia mondială a tenisului feminin, locul 78, este primul indiciu despre cum este cotată australianca. Performanţele maxime din palmaresul ei vizează optimile de finală la turnee de Mare Şlem, cel mai bun rezultat fiind obţinut în 2008 şi repetat în 2014, la Australian Open. La nivel de clasare mondială, cea mai mare reuşită a fost poziţia 39 la simplu (iulie 2008) şi nouă la dublu (2009).


Ştiri pe aceeaşi temă:

Calificare cu mari emoţii: formidabila Halep a câştigat un meci de 99 de minute în care a fost spulberată în setul doi

Simona Halep: „Poate în turul următor o să joc mai bine. Vreau să văd cât de departe ajung”

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite