Cinci românce pe tabloul principal la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci jucătoare din Râmania se află pe tabloul principal al turneului de 4,5 milioane de dolari de la Miami, SUA, care se va desfasura în perioada 22 martie - 3 aprilie.

Dintre cele cinci, doar Alexandra Dulgheru, nr 28 mondial, se află printre capii de serie. Ea e favorită nr 26 şi va avea un prim tur liber, dupa care o va întâlni pe invingătoarea dintre Polona Hercog (Slovenia) si Chanelle Scheepers (Africa de Sud).

Monica Niculescu o va întâlni în prima runda pe sârboaica Bojana Jovanovski, nr 52 WTA. Românca, ocupanta locului 63 in ierarhia mondială, are în acest an un tur trei la Australian Open şi un tur doi la Indian Wells.

Simona Halep (nr 66 WTA) se va duela pentru un loc in runda secundă cu poloneza Urszula Radwanska, nr 146 WTA.

Sorana Cîrstea, posesoarea unui wild card, va da piept în primul tur cu Jie Zheng (China), semifinalista în anii trecuţi la Wimbledon si Australian Open. Cele două s-au întâlnit o singură dată până acum, anul trecut, la Indian Wells, asiatica impunându-se în minimum de seturi.

Edina Gallovits-Hall, fără victorie la simplu în acest sezon, o va avea adversară în turul I pe germanca Angelique Kerber. Timişoreanca a reusit o singură dată să treacă de primul tur la Miami, acum trei ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite