Cină cu peripeţii: Halep şi-a uitat ceasul de 80.000 de euro în restaurant!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (28 de ani) a avut o ieşire romantică, alături de iubitul ei, Toni Iuruc (41 de ani), însă o seară frumoasă a fost la un pas de a se încheia cu o pagubă mare pentru fostul lider mondial.

În lipsa turneelor de tenis, Simona Halep se bucură de vacanţă, alături de Toni Iuruc, cu care se află într-o relaţie de anul trecut, înainte de turneul de la Wimbledon.

Cei doi au avut, recent, o vacanţă în Poiana Braşov, de unde „Simo“ a postat o serie de fotografii superbe. Reveniţi în Bucureşti, Simona şi Toni au planificat o cină romantică la un restaurant din Capitală, însă, potrivit Cancan, seara lor frumoasă a fost la un pas de a fi marcată de o pierdere importantă. 

Concret, după ce au achitat nota de plată şi au părăsit restaurantul, Simona şi-a dat seama că a lăsat pe masă ceasul ei Hublot, în valoare de 80.000 de euro! Sursa citată a notat că Halep şi-a uitat ceasul primit din partea sponsorului ei lângă farfurie.

Abia după ce s-a urcat în maşină şi a plecat de la localul unde a luat cina, Halep a realizat că nu mai are ceasul la mână. Imediat, a sunat la restaurant, unde, după o mobilizare generală, un ospătar a recuperat ceasul Simonei. Aceasta a fost informată că bijuteria a fost găsită, aşa că s-a întors şi şi-a primit ceasul. 

Bucuroasă, fostul lider WTA le-a mulţumit angajaţilor de la restaurant, după cum a dezvăluit Cancan. „Vă mulţumesc, este personalizat, ţin mult la el“, le-ar fi spus Simona oamenilor de la local.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite