Cicâldău a marcat, apoi şi-a ruinat echipa: Antrenorul Galatei a povestit ce s-a întâmplat VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Cicâldău, jucător pentru care Galatasaray a plătit peste 6 milioane de euro
Alexandru Cicâldău, jucător pentru care Galatasaray a plătit peste 6 milioane de euro

Mijlocaşul român de 24 de ani putea fi, mai întâi, eroul serii, în derby-ul cu Beşiktaş, iar apoi salvatorul echipei sale. Din păcate, internaţionalul român a luat o decizie neinspirată.

Alexandru Cicâldău a ajuns la trei goluri în 12 apariţii la Galatasaray, marcând, luni seară, în derby-ul pierdut cu Beşiktaş despre care „Adevărul“ a scris aici.

Din păcate pentru Cicâldău, o partida care începuse excelent pentru el şi ai săi s-a încheiat prost, după ce „vulturii“ au întors scorul. Mai mult, acelaşi Cicâldău, care deschisese scorul pe „Vodafone Park“ din Istanbul, a avut şansa de a aduce un punct pentru Galatasaray, pe final. În loc să bată el penalty-ul din minutul 81, fostul jucător al Craiovei i-a dat mingea egipteanului Mostafa Mohamed. Care a ratat! Exact despre această fază a vorbit antrenorul Fatih Terim, după meci.

Ce a spus Fatih Terim?

*Cicâldău e cel care execută penalty-urile la echipa noastră. Mostafa a luat mingea şi a zis că bate el. Ar fi trebuit să-l lase pe Cicâldău să execute. Desigur, nici Cicâldău nu trebuia să-l lase pe el. Ar fi trebuit să-i spună: „Eu sunt cel desemnat să execut, eu trag“. Nu spun că a greşit, a dat dovadă de amabilitate. 

*Dacă am fi înscris, poate meciul n-ar fi rămas aşa, s-ar fi desfăşurat altfel. N-avem ce face. Dacă nu poţi măcar să dai gol din penalty, pierzi. Cred că avem un record de a rata penalty-uri în momente cruciale. Asta e, s-a scris, toată lumea ştie că Cicâldău ar fi înscris.

VEZI GOLUL MARCAT DE CICÂLDĂU CU BEŞIKTAŞ

Deşi am înscris, nu sunt fericit. Până la urmă, sunt trei puncte pierdute. Cred că era echitabil un egal, dar nu l-am obţinut, aşa că ne pare rău. Alexandru Cicâldău mijlocaş Galatasaray    
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite