Chris Evert şi Darren Cahill, comentarii după gestul controversat al lui Kerber de la finalul meciului cu Bianca Andreescu. Simona Halep a fost şi ea implicată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În contextul conflictului dintre Angelique Kerber şi Bianca Andreescu, Chris Evert şi Darren Cahill au apreciat atitudinea după înfrângeri a numărului 1 WTA, Naomi Osaka.

Japoneza s-a oprit în turul 3 la Miami, fiind învinsă în trei seturi, 6-4, 6-7, 3-6, de Su-Wei Hsieh, dar a fost lăudată pentru atitudinea plină de respect şi de fair-playde la finalul meciurilor. Comentariile celor doi oameni de tenis au venit şi pe fondul reacţiei avută de Angelique Kerber, care i-a transmis Biancăi Andreescu, în momentul în care cele două se salutau la fileu, chiar înainte să dea mâna cu arbitrul de scaun, că "este cea mai mare regină a dramelor".

"O mare calitate are Naomi Osaka. Când pierde, dă uşor din cap, zâmbeşte şi te priveşte în ochi. Câţi fac asta?", s-a întrebat retoric Chris Evert, pe Twitter. Chiar dacă nu aştepta neapărat un răspuns, acesta a venit din partea lui Darren Cahill, care a dat-o drept exemplu pozitiv pe Simona Halep. "Bine spus. Este, de asemenea, una dintre cele mai mari calităţi ale Simonei. Nicio diferenţă în strângerea de mână atunci când câştigă şi când pierde. Întotdeauna respectuos. Şi Venus Williams este la fel", a comentat Darren Cahill.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite