Chivu, din nou accidentat. Fără el, Inter a pierdut la scor de neprezentare la Udinese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu se poate considera un jucător ghinionist FOTO Mediafax
Cristi Chivu se poate considera un jucător ghinionist FOTO Mediafax

Fără Cristi Chivu în teren, care a acuzat probleme musculare, Inter Milano a pierdut lamentabil în faţa lui Udinese, scor 0-3, în etapa a 19-a din Serie A.

Românul Cristi Chivu se poate considera un jucător ghinionist. După o accidentare care l-a ţinut departe de gazon mai bine de patru luni, fundaşul a jucat pentru Inter în decembrie doar două meciuri, dar pentru primul meci din noul an a fost din nou inapt.

Aşa cum a scris presa italiană, Chivu s-a accidentat la un antrenament şi a ratat partida din etapa a 19-a din Serie A, pe care Inter a pierdut-o, scor 0-3, în deplasarea de la Udinese. Jurnaliştii italieni au notat că românul se confruntă doar cu câteva probleme musculare şi, cel mai probabil, va juca în etapa viitoare din campionatul italian.

După 19 partide jucate în Serie A, Inter ocupă locul cinci în clasament, la nouă puncte distanţă de liderul Juventus, care are 44 de puncte.

CFR-ul jubilează datorită parcursului slab al lui Inter

De insuccesul italienilor se bucură jucătorii lui CFR Cluj, care se vor duela cu Inter în dublă manşă pentru accederea în optimile Europa League. Partida tur este programată pe 14 februarie, în Italia, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, la Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite