Chiricheş stă între două şi şase luni şi are şanse mici să prindă un transfer "afară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiricheş a avut mare ghinion la ultimul meci al sezonului
Chiricheş a avut mare ghinion la ultimul meci al sezonului

Accidentat grav de Strătilă, după o intrare criminală a dinamovistului, fundaşul stelist Vlad Chiricheş aşteaptă cu înfrigurare verdictul medicilor.

RMN ul pe care l va efectua luni va arăta exact starea genunchiului său. Dacă e vorba doar de o entorsă, Vlad va absenta doar două luni, însă dacă au fost afectate şi ligamentele indisponibilitatea sa se poate prelungi până la o jumătate de an. Medicii Stelei sunt foarte îngrijoraţi pentru că genunchiul i s-a umflat imediat foarte tare şi se aşteaptă la ce e mai rău. Dacă Chiricheş va lipsi atât de mult el mai are şanse minime să prindă un tarnsfer în străinătate în 2013. La meciul de aseară, Milan şi Sampdoria  trimiseseră reprezentanţi care să-l vadă la joc. 

Şi-a stricat şi vacanţa

Chiricheş se afla printre fotbaliştii care intră de azi în vacanţă. Reghecampf anunţase că renunţă la o parte din fotbaliştii care au jucat multe meciuri în acest sezon, iar Vlad se afla printre ei. El urma să plece într-un sejur exotic alături de iubita sa, însă acum lucrurile s-au schimbat. Nici echipa naţională nu mai poate conta pe serviciile lui, pentreu amicalul cu Trinidad, din 4 iunie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite