„Chiricheş are o ofertă de 6,5 milioane de euro“. Transferul la Milan, blocat de Balotelli!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Becali a vorbit astăzi în presa italiană despre unii dintre jucătorii pe care-i reprezintă. Impresarul a dezvăluit că stelistul Chiricheş a fost la un pas să ajungă la Milan, i-a caracterizat pe Alexe şi Nica, dinamoviştii pe care i-a vândut în Serie A şi a vorbit şi despre viitorul lui Chivu la Inter.

De la Chelsea până la Real Madrid şi Barcelona, echipele mari s-au bătut în ultimele luni pentru semnătura lui Chiricheş (23 de ani). Cel puţin asta reiese din declaraţiile impresarului fundaşului stelist, sau din informaţiile din presa străină. Fundaşul roş-albaştrilor, cel mai bine cotat stelist în acest moment, e aproape de o despărţire de echipa unde a evoluat din 2012. Şi una pe bani mulţi. 

Într-un interviu acordat celor de la Sky Sport, preluat de tuttomercatoweb.com, impresarul Ioan Becali a vorbit despre „giuvaerul“ Stelei: „Chiricheş? E un băiat inteligent, vrea să joace în Spania, Anglia, Italia sau Germania. Are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Putea ajunge la Milan, dar tocmai atunci se discuta pe Balotelli, erau prea concentraţi pe el. Acum am primit o propunere de 6,5 milioane de euro la o echipă italiană“. 

Balotelli a fost transferat de Milan în ianuarie 2012, de la Manchester City, şi i-a costat pe italieni 20 de milioane de euro, plus bonusuri de performanţă. 

40 de meciuri şi patru goluri are Chiricheş în tricoul Stelei

Ioan Becali despre 

Nica

E un fundaş lateral care seamănă cu Dan Petrescu. În maximum doi ani va face saltul la o echipă mai mare. 

Alexe 

Era pe placul Fiorentinei în urmă cu trei ani, apoi s-a accidentat, dar acum a revenit şi e pe val. Stilul de joc 4-3-3 e ideal pentru el, poate marca 15 goluri

Chivu

A reînceput pregătirile cu Inter, vom vedea ce se va întâmpla în următoarele 12 zile. Acum are o mică problemă, dar sperăm ca în următoarele zile să ajungem la un acord cu clubul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite