Chipciu, comportament de golan: Jandarmeria l-a amendat după un derapaj oribil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chipciu

CFR a pierdut, luni seară, trei puncte uriaşe în lupta pentru titlu, în partida cu Sepsi (0-1). Mai grav a fost însă episodul de după terminarea întâlnirii, când vedeta clujenilor a pierdut „meciul“ cu bunul simţ.

Alex Chipciu (31 de ani) a fost adus, cu surle şi trâmbiţe la CFR Cluj, în ianuarie 2020. 

De atunci însă, fostul internaţional mai degrabă a dezamăgit în Gruia. De altfel, prestaţiile sale slabe au contribuit şi la plecarea lui Dan Petrescu de la echipă. Asta deoarece şefii CFR-ului i-au reproşat fostului antrenor aducerea lui Chipciu, care a obligat formaţia clujeană la un efort financiar destul de mare.

Acum, cu Edward Iordănescu pe bancă, Chipciu a ajuns un „client“ al băncii de rezerve. Unde a şi rămas, luni seară, în înfrângerea cu Sepsi (0-1). Mijlocaşul de 31 de ani a ieşit însă în evidenţă, după finalul partidei. Când, înjurat de un suporter nemulţumit de rezultat, s-a dat jos din maşină, l-a bruscat pe fanul CFR-ului şi l-a înjurat copios!

Chiar dacă Alex Chipciu şi-a cerut scuze, ulterior, pentru acest derapaj, potrivit Digi24, el a fost sancţionat de Jandarmerie, cu suma de 500 de lei. În dialog cu Antena Sport, Chipciu a încercat să minimalizeze episodul de după partida cu Sepsi.

Ce a spus Alex Chipciu?

*Îmi pare rău pentru situaţia creată. Nu trebuia să reacţionez aşa, indiferent de ce mi-ar fi zis. Nu mă onorează o astfel de ieşire! Sper să luăm campionatul şi să-i facem fericiţi pe suporteri!

46 de selecţii şi 6 goluri a adunat Alex Chipciu la echipa naţională.   6 meciuri a adunat Chipciu la CFR Cluj, în actuala ediţie a Ligii I, în care a oferit două pase de gol.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite