VIDEO Chiajna-Steaua 0-1. Tănase a dat un gol de trei puncte, după trei luni de secetă. Şumudică a făcut gesturi obscene la adresa fanilor stelişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tănase a fost decisiv pentru Steaua la Chiajna FOTO Răzvan Păsărică
Tănase a fost decisiv pentru Steaua la Chiajna FOTO Răzvan Păsărică

Steaua a câştigat la limită, fără să forţeze şi fără să impresioneze, partida cu Concordia din etapa a 14-a a Ligii 1, scor 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Cristi Tănase, care a îmbogăţit cu încă trei puncte zestrea campioanei en-titre.

După egalul cu Rio Ave, din Europa League, Steaua a bifat o victorie în etapa a 14-a din Liga 1, scor 1-0 cu Concordia Chiajna. Chiar dacă au câştigat, roş-albaştrii nu au convins. 

În afară de o dominare sterilă, elevii lui Gâlcă au fost incapabili să-şi creeze mari ocazii de gol, fiind salvaţi de golul lui Tănase, marcat în minutul 43. Decarul stelist a înscris cu capul, fructificând o centrare a lui Papp, aceasta fiind prima reuşită a lui Tănase după trei luni de secetă. Precedentul gol reuşit de mijlocaş a fost în meciul cu CFR Cluj, terminat cu victoria la limită a Stelei, 1-0.

Dincolo de această victorie, care mai aduce încă trei puncte în clasament pentru roş-albaştri, jocul formaţiei lui Gâlcă nu a impresionat deloc. Prestaţiile Stelei din ultima vreme sunt îngrijorătoare în perspectiva ultimelor două meciuri din grupele Europa League, când Steaua va întâlni pe Aalborg în deplasare şi pe Dinamo Kiev acasă, obiectivul fiind calificarea în primăvara europeană.

VIDEO cu golul lui Tănase

Revenind la campionat, cu punctele adunate în meciul cu Chiajna, Steaua şi-a consolidat poziţia de lider, fiind la cinci lungimi de principala urmăritoare, CFR Cluj şi la şase de Petrolul, formaţie clasată pe locul 3.

Şumudică a făcut gesturi obscene la adresa steliştilor

Marius Şumudică, antrenorul Concordiei, este un "client" mai vechi al galeriei Stelei. De fiecare dată când suporterii campioanei se întâlnesc cu tehnicianul Chiajnei, rapidist înfocat, se lasă cu scandal. Aşa s-a întâmplat şi la partida din această etapă, când Şumudică a fost luat la ţintă de galeria Stelei. Minute în şir fanii oaspeţilor l-au înjurat pe Şumi şi, la un moment, cel din urmă i-a cerut arbitrului Colţescu să întrerupă partida. Cum nu a obţinut ce a solicitat, antrenorul şi-a pierdut răbdarea şi a făcut nişte gesturi pe care minorii nu au voie să le vadă. În imaginile surprinse de fotoreporterul ProSport se observă clar cum le răspunde Şumudică fanilor stelişti. Mai mult ca sigur, aceste gesturi îi vor aduce o suspendare grea tehnicianului Chiajnei din partea Comisiei de Disciplină.

marius sumudica FOTO Prosport

FOTO: ProSport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite