Chiajna a obţinut un punct nesperat cu Viitorul, după ce a egalat în minutul 90

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilfovenii s-au bucurat pentru remiza scoasă pe final cu Viitorul FOTO Răzvan Păsărică
Ilfovenii s-au bucurat pentru remiza scoasă pe final cu Viitorul FOTO Răzvan Păsărică

Viitorul a condus până în minutul 75 pe Concordia Chiajna cu 2-0, însă ilfovenii au obţinut nesperat un rezultat de egalitate, scor 2-2, graţie unui gol marcat în ultimul minut al partidei prolog a etapei a 15-a din Liga 1.

Viitorul lui Gică Hagi a fost foarte aproape de o nouă victorie în Liga 1, după seria de cinci partide fără înfrângere, cu trei succese şi două remize. 

Gazdele au marcat de două ori prin Florin Tănase (23) şi Mitrea, din penalty (44) şi păreau că vor obţine lejer încă un succes în Liga 1. Dar n-a fost să fie aşa, deoarece Chiajna a întors rezultatul, deşi părea o echipă răpusă. Mihai Dina a reaprins speranţele Concordiei în minutul 75, iar bomboana pe colivă a fost pusă de acelaşi Dina, care a egalat în ultimul minut, stabilind scorul final, 2-2.

După acest rezultat, Concordia rămâne fără victorie în ultimele şapte partide din Liga 1 şi se menţine în zona retrogradării, în vreme ce Viitorul se află pe locul 10 în clasament, fără emoţii deocamdată în privinţa matineului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite