Chiajna – Gaz Metan 1-0: Concordia a atins punctajul care transformă retrogradarea într-un scenariu SF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Acum trei etape, formaţia pregătită de Marius Şumudică era mai aproape ca niciodată de Liga a II-a. Ultimele două rezultate însă, au schimbat radical situaţia ilfovenilor.

1-3 cu Astra Giurgiu, 1-3 cu FC Braşov şi 1-3 cu Dinamo. Trei înfrângeri la rând, între etapele 28 şi 30, au făcut ca retrogradarea să devină o ameninţare reală pentru Concordia. 

Şirul eşecurilor s-a oprit însă, în weekend-ul trecut, atunci când Wellington şi compania au smuls un punct, la Cluj, pe terenul CFR-ului.

A fost rezultatul care le-a ridicat moralul ilfovenilor. Marţi seara, în deschiderea etapei cu numărul 31, Concordia a trecut de o contracandidată la retrogradare, Gaz Metan Mediaş, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris de brazilianul Wellington, dintr-un penalty obţinut tot de el, în minutul 41.

Victoria a ridicat Chiajna pe locul 9 cu 40 de puncte, la opt puncte de locul 16, primul care a devenit retrogradabil, după ce Vasluiul n-a luat licenţa. În aceste condiţii, e greu de crezut că echipa lui Şumudică poate pică în eşalonul secund, la finalul sezonului.

Acest pericol există însă pentru Gaz Metan Mediaş, care se află pe locul 10 cu 37 de puncte, la cinci puncte de locul 16. Distanţa se poate micşora, în condiţiile în care formaţiile aflate în spatele medieşenilor n-au jucat, deocamdată, în această rundă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite