Cheryl şi Ashley Cole, un divorţ de milioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţii Cole, pe vremea când formau un cuplu perfect
Soţii Cole, pe vremea când formau un cuplu perfect

Mariajul cântăreţei cu fotbalistul de la Chelsea e pe ducă. Escapadele soţului au adus-o pe Cheryl la capătul răbdării.

Un fotomodel britanic a dezvăluit presei că a primit pe telefon mai multe poze nud cu Ashley Cole. Fotografiile, unele dintre ele imposibil de publicat, erau însoţite de texte incendiare, menite să o cucerească pe frumoasa domnişoară.

Cole (30 de ani) a recunoscut veridicitatea fotografiilor şi a susţinut că s-a pozat în oglindă, într-un hotel, dar că nu le-a trimis nimănui şi că e posibil ca acestea să fi fost trimise de către un prieten. Soţia sa, Cheryl (27 de ani), membră a trupei Girls Aloud şi vedetă de televiziune, nu a fost deloc convinsă de explicaţiile soţului.

Hoţii au încercat să le fure bijuteriile

Cei doi au mai fost în pragul despărţirii în ianuarie 2008, după ce trei femei au pretins că au avut relaţii cu fotbalistul. Acum, presa engleză susţine că divorţul e iminent. Problemele lui Ashley au devenit şi mai mari atunci când o altă femeie a declarat în presă că a petrecut o noapte cu fotbalistul înainte de un meci al naţionalei Angliei.

„Cheryl îl iubeşte pe Ashley, dar este destul de mult ca să poată suporta. Înainte ar fi putut să treacă peste toate, dar acum a auzit deja zvonuri despre prea multe femei şi nu mai poate face faţă. Se vor despărţi în câteva săptămâni", a declarat o persoană din anturajul cuplului, pentru cotidianul „Daily Mail". Presa a speculat pe marginea faptului că Cheryl a plecat într-o călătorie la Los Angeles fără verighetă pe deget. Şi a fost la un pas să rămână fără ea. Hoţii au încercat să-i fure într-o noapte bijuteriile. Ashley, care se pare că nu dormea singur, a chemat poliţia, dar intruşii au fugit fără pradă. Verigheta dăruită de Ashley soţiei sale l-a costat 173.000 de euro.

Soţii Cole nu s-au pus de acord pentru a semna un contract prenupţial înainte de nunta lor din luna iulie 2006, astfel că presa engleză speculează că va fi un război destul de scump. Chiar dacă doamna Cole are venituri importante, totuşi, cea mai mare parte a averii familiei este câştigată de Ashley.

Potrivit estimărilor presei din Albion, cei doi au acumulat împreună 23 de milioane de euro, plus casa cu nouă dormitoare pe care au achiziţionat-o în urmă cu doi ani şi care este estimată la 7 milioane de euro. Înainte de a-l cunoaşte pe Ashley, Cheryl a fost implicată într-un scandal de proporţii după ce a fost dată în judecată pentru că a lovit o femeie de culoare, angajată a unui club de noapte. Mai mult, persoana respectivă, Sophie Amogboka, a acuzat-o pe cântăreaţă şi de insulte rasiste.

„Dacă sunt lovită, lovesc şi eu!"

Cheryl a fost găsită vinovată de agresiune, nu însă şi de rasism, şi a fost condamantă la 120 de ore de muncă în folosul comunităţii. Vedeta a explicat că femeia de culoare a lovit-o prima şi ea doar s-a apărat. „Regret situaţia, dar eu nu am atacat pe nimeni. Eu m-am apărat. Aşa m-au învăţat fraţii mei. Dacă cineva mă loveşte, lovesc şi eu imediat. Aşa văd eu lucrurile şi aşa o să-mi învăţ şi eu copiii", a mărturisit vedeta.

Nici soţul Ashley nu este uşă de biserică. Fotbalistul a fost arestat anul trecut după ce a înjurat un poliţist. Vedeta lui Chelsea s-a ales doar cu amendă, dar în scurt timp după aceea a rămas fără carnet timp de patru luni din cauza excesului de viteză.

Afacere
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite